Denby Dale Tennis court, United Kingdom

The Denby Dale tennis court is located right next to a river, which periodically floods so the tennis club was in need of a system that would provide water management capabilities. The Permavoid sports system is a lightweight polypropylene sub-base replacement layer, which allows shallow attenuation, infiltration and drainage. Hence it’s ideal for sites such as Denby Dale Tennis Club, where there is a high risk of flooding. Furthermore, given the lightweight method of construction, no heavy construction plant is required for the system. This was an added advantage for this project due to the sites access limitations.

Visit our experience centre

 

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close